معاون تحقیقات و فناوری در روز چهارشنبه مورخ 15 تیرماه سال جاری از مرکز مطالعه کوهورت سالمندی بازدید کرد.
دکتر سعید محمدیان هفتچشمه در این بازدید بیان کرد: این مرکز یکی از مراکز مهم تحقیقاتی در پیشبرد و پیشرفت اهداف استراتژیک دانشکده علوم پزشکی نیشابور می باشد و از زمان طراحی و راهاندازی این مطالعه، امتیازات ارزشمندی در حیطه ساختار پژوهش برای این دانشکده کسب نموده است.
دکتر سیدرضا میرحافط، مدیر اجرایی مرکز مطالعه کوهورت سالمندی، بیان کرد با نهایی شدن فاز پیگیری مطالعه و آماده شدن داده های آن، مقالات و نتایج مهمی این مطالعه در آینده ای نزدیک به چاپ خواهد رسید.
در انتهای بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشکده بیان نمود: امید است با حمایت های مداوم وزارت متبوع و همکاری کلیه اعضای هیات عملی، شاهد روند رو به رشد و پیشرفت با شتاب برای این مرکز که پایه و اساس مرکز تحقیقات سلامت سالمندی دانشکده است باشیم.

