انعقاد تفاهم نامه همکاری بین مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده و شرکت شتاب

معاون تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی نیشابور از انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده و شرکت شتاب خبر داد.
دکتر علی اکبر محمدی ضمن اشاره به سابقه همکاری این دانشکده با شرکت شتاب در زمینه برگزاری رویدادهای کارآفرینی مشترک، امضای تفاهم نامه همکاری را گامی موثر در پیشبرد اهداف مشترک طرفین در توسعه فضای کارآفرینی مبتنی بر دانش برشمرد.
مهندس مهرزاد ابراهیم زاده رئیس مرکز رشد دانشکده، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص بسترها و خدمات قابل‌ارائه در مرکز رشد دانشکده، نحوه فعالیت هسته‌های فناور مستقر در مرکز و نحوه همکاری با شرکت شتاب ابراز امیدواری کرد که درآینده‌ای نه چندان دور شاهد رشد هسته‌های دانش بنیان و تجاری سازی محصولات سلامت محور در دانشکده علوم پزشکی نیشابور باشیم و همچنین انعقاد قرارداد با شرکت شتاب را  تسهیل کننده در اجرای راهبرد های مرکز رشد عنوان کرد.

کمال میری، مدیر عامل شرکت شتاب ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم نامه مذکور، گفت: این شرکت با ارائه خدمات تخصصی مشاوره‌ای در حوزه ایجاد و توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهرستان نیشابور و با رویکرد برگزاری رویدادهای کارآفرینی مختلف مانند استارتاپ ویکند، کارآفرینی خلاق، کافه کارآفرینی و ... با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی با حضور جمع کثیری از کارآفرینان، اساتید، مشاورین و فعالین حوزه کسب و کار ایجاد و امید است بتوان به عنوان شرکت همکار مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور با این مرکز همکاری دو طرفه ای در جهت پیشبرد اهداف مذکور داشته باشیم.